Jump to content

Bug Reporting - Public

Start a new thread in this forum for every bug / error that is found. Please include as much detail as you can. MT Version, Type of window you were on, whatever other settings may apply that would help us track down the issue. If you got an error, copy the error text into the post (you can right click on the error text in MT and select COPY)

526 topics in this forum

  1. Time Zone Bugs

    • 10 replies
    • 298 views
  2. i just crashed

    • 7 replies
    • 196 views
  3. math?

    • 0 replies
    • 132 views
    • 3 replies
    • 246 views
    • 1 reply
    • 145 views
  4. Stochastic Indicator error

    • 2 replies
    • 171 views
    • 3 replies
    • 166 views
    • 6 replies
    • 179 views
  5. Line parameters

    • 5 replies
    • 132 views
    • 2 replies
    • 238 views
  6. START/STOP Bug

    • 6 replies
    • 282 views
  7. Thick Wicks

    • 2 replies
    • 177 views
  8. Level II font size

    • 1 reply
    • 103 views
  9. Level II sorting

    • 9 replies
    • 190 views
    • 0 replies
    • 88 views
  10. MACD

    • 3 replies
    • 224 views
  11. Last price

    • 4 replies
    • 130 views
  12. maximize chart screen bug

    • 12 replies
    • 322 views
  13. Level II not populating

    • 3 replies
    • 164 views
  14. Graph color set

    • 5 replies
    • 146 views
  15. Indicators

    • 8 replies
    • 226 views
  16. Misc Color Values

    • 1 reply
    • 127 views
  17. Portfolio Title bar blinking

    • 5 replies
    • 170 views
  18. User Defined Timeframe

    • 1 reply
    • 116 views
  19. Graph doesn't update

    • 1 reply
    • 124 views
×