Jump to content
Medved Trader Forums

Historical charts not loading for all symbols except SPY and @ESH15


nasdorq
 Share

Recommended Posts

I've just installed MT on a new computer.  Everything works normally, though for some reason, the only symbols I can seem to get historical chart data is SPY and @ESH15.  All other symbols have "No data to chart".

 

I have @ESH15 in a portfolio connected to IB, and several symbols including SPY in a portfolio using IQfeed.

 

I have IQfeed as the default HBF source.

 

I'm using MT version 1.0.6770.1420.

 

I have a feeling its something small, but I can't seem to figure it out.  Do you know what this might be?

Link to comment
Share on other sites

I didn't mean for you to change the auto backfill setting. When I said backfill manually, I mean just click on the backfill button on the chart. 

 

I need to get the log file to see what the problem is. Please do the following:

 

On right side of the status bar on the dashboard, change log level to 200.

Try backfilling the historical chart for a few of the symbols.  

After it is done and fails go to FILE / Export Settings. 

Leave the checkboxes already checked, and also check LOG FILE.

Export, then email me the exported file please.  

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...