Jump to content

Bug Reporting - Public

Start a new thread in this forum for every bug / error that is found. Please include as much detail as you can. MT Version, Type of window you were on, whatever other settings may apply that would help us track down the issue. If you got an error, copy the error text into the post (you can right click on the error text in MT and select COPY)

512 topics in this forum

    • 1 reply
    • 317 views
  1. Template load error

    • 1 reply
    • 176 views
  2. Overflow error

    • 7 replies
    • 277 views
    • 1 reply
    • 499 views
  3. CL missing data IB

    • 0 replies
    • 147 views
    • 9 replies
    • 290 views
  4. Backfill

    • 4 replies
    • 225 views
    • 3 replies
    • 236 views
  5. is tda behaving now?

    • 0 replies
    • 160 views
  6. time/date

    • 5 replies
    • 154 views
  7. "Show Bid/Ask" Tickbox Bug.

    • 1 reply
    • 178 views
  8. Time Zone Bugs

    • 10 replies
    • 280 views
  9. i just crashed

    • 7 replies
    • 196 views
  10. math?

    • 0 replies
    • 130 views
    • 3 replies
    • 239 views
    • 1 reply
    • 145 views
  11. Stochastic Indicator error

    • 2 replies
    • 170 views
    • 3 replies
    • 166 views
    • 6 replies
    • 173 views
  12. Line parameters

    • 5 replies
    • 132 views
    • 2 replies
    • 223 views
  13. START/STOP Bug

    • 6 replies
    • 280 views
  14. Thick Wicks

    • 2 replies
    • 175 views
  15. Level II font size

    • 1 reply
    • 103 views
  16. Level II sorting

    • 9 replies
    • 184 views
×